Totul ar fi ieșit la iveală în urmă cu două săptămâni, când Bianca a intrat în casă peste Gabi Bădălău și Florin Salam. Cei doi petreceau cu încă un domn însurat, alături de niște femei sumar îmbrăcate. Bianca a intrat peste ei cu bâta de baseball, tunând și fulgerând și împărțind lovitui în dreapta și stânga, așa că bărbații ar fi părăsind apartamentul cu pantalonii în vine, scria presa la vremea respectivă.

Chiar Bianca s-a dat de gol

Însă ce a spus atunci Bianca a fost adevărata surpriză. Printre injurii, Bianca a scăpat și porumbelul: “Vouă v-a spus că sunt gravidă?”.

Acum, după ce fetele speriate de atacul Biancăi s-au dezmeticit, au ales să dea vestea și presei, mai precis celor de la Spy News. Prin urmare, Bianca și Gabi vor deveni părinți!

Reacția lui Gabi Bădălău

Sau nu! Click a luat legătura cu Gabi Bădălău, iar acesta pare să infirme vestea: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.

Poate fi adevărul gol-goluț, dar și o încercare a celor doi de a-și ține viața personală doar pentru ei.

Cert este că, de mai multă vreme cei doi încearcă să devină părinți. Bianca a fost vazută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera. Sursele au confirmat pentru Spy News că Bianca a venit la medicul ei ginecolog. Au confirmat și sarcina. Iubita lui Gabi Bădălău ar fi însărcinată în două luni!

Vestea ar fi fost sărbătorită de cei doi la Atena, de 1 mai. Aceștia s-au cazat la un hotel de 5 stele, unde o cameră costă circa 2.000 de euro pe noapte.

Amintim că blonda mai are o fetiță, Sofia, din căsătoria cu Victor Slav, iar Gabi Bădălău doi băieți din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.

Vezi și Bianca Drăgușanu își mai deschide o afacere, complet diferită: ”Se merită! Se când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi”

Citește și:

Carmen Iohannis s-a întâlnit cu Jill Biden. Ce rochii au purtat cele două prime doamne

Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”