Matt Rife este cel care i-a cucerit inima frumoasei actrițe, iar cei doi se prezintă oficial drept un cuplu. „Din  momentul în care s-au cunoscut au început să flirteze, au ieșit la prima întâlnire și au continuat de atunci”, a declarat o prietenă de a lui Kate pentru site-ul „Entertainment Tonight”, precizând că pe actriță nu o deranjează deloc diferența de 22 de ani dintre ei și nici nu ar avea de ce, având în vedere că actrița nu-și arată deloc vârsta.

Mai mult, cei doi nu se ascund deloc și se  sărută în public de câte ori au ocazia. Cel mai recent au fost surprinși împreună , săptămâna trecută, în fața unui restaurant din West Hollywood. În timp ce așteptau în fața localului  să le aducă un valet mașină, Matt și Kate s-au sărutat pasional, în văzul tuturor.

Iată cum arată noul iubit al lui Kate

Matt RifeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Toți apropiații lui Kate îl plac pe Matt și sunt încântați de relația lor. El chiar este un tip drăgăstos și o face foarte fericită. Întreaga ei familie este de părere că Matt este cea mai simpatică și iubitoare persoană. Este foarte matur pentru vârsta lui”, a mai spus sursa.

 

Matt își încearcă norocul în actorie,  însă face și stand-up. El a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și show-ul lui Nick Cannon „Wild ‘N Aut”.

Celebra actriță a dezvăluit că pentru a se menține în formă face exerciții fizice zilnic, în special yoga, pe care îl consideră cel mai bun antrenament. „În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața”, spune Kate și precizează că nu consumă alcool.

Kate Beckinsale a divorțat de Len Wiseman, în octombrie,  anul trecut,  după 12 ani de căsnicie.