Dorothy Marie Stone a fost fotografiată în spital, zâmbitoare, într-un scaun cu rotile. Deși nu e pe deplin refăcută, femeia se simte bine, e coafată și nu-i lipsește rujul roșu pe buze.

”Nimeni nu o pune pe mama la colț. De la inconștientă la asta în trei zile! Vă mulțumim pentru rugăciuni. Le simțim de fiecare dată.”, a scris actrița în vârstă de 53 de ani în dreptul fotografiei.

Imaginea făcută publică pe rețelele sociale a adunat peste 100.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea internauților: ”Cel mai bun cadou înainte de Sărbători.”, ”O, ce frumos. Ce frumoasă și puternică e mama ta!”, ”Ce vești minunate! Multă sănătate.”

femeia-are-88-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, Sharon Stone a făcut publică și o altă fotografie, în care mama ei apare alături de asistenta medicală care a îngrijit-o.

”Îți mulțumesc, Kelly, pentru compasiune și pentru abilitățile tale de asistentă care au salvat-o pe mama.”, a scris actrița în dreptul imaginii în care mama ei apare alături de femeia care a îngrijit-o în timp ce a fost internată în spital.

Imaginile inedite vin la câteva zile de când Sharon Stone a dezvăluit că mama ei a suferit un accident vascular cerebral și le cerea fanilor să se roage pentru sănătatea ei.

”Rostiți o rugăciune pentru Dorothy Marie Stone, mama mea, care a suferit un alt accident vascular cerebral acut noaptea asta. Mulțumesc!”, a scris Sharon Stone în dreptul unei poze în care apărea mama sa.

Blestemul familiei

Accidentul vascular cerebral pare să fie blestemul familiei actriței. Mama ei, bunica și însăși Stone au suferit accidente vasculare cerebrale în trecut.

Mama mea a avut un accident vascular cerebral. Bunica mea a avut un accident vascular cerebral. Am avut un accident vascular cerebral masiv – și o sângerare cerebrală de nouă zile”, declara Stone în 2019. Ea însăși a fost în comă, la un pas de moarte din această cauză, cu ani în urmă.

Vezi și Sharon Stone este distrusă și își imploră fanii să se roage pentru mama ei. Atacul cerebral este blestemul familiei sale

Citește și:

Anda Adam, despre logodnicul ei: ”L-aș compara cu Aquaman!” Cum se înțeleg fetițele celor doi. Ce spune despre mărirea familiei

Liviu Vârciu, mesaj către fani după ce a ajuns la spital, pe perfuzii: „Am îmbătrânit un pic. Nu îmi mai trece”