În luna februarie a acestui an, Lynda Carter și-a pierdut soțul. Robert Carter avea 74 de ani și suferea de o formă rară de cancer al sângelui. „Următoarea etapă a vieții mele este să învăț cine sunt. Este de-a dreptul înfricoșător. Nu știu cine sunt fără Robert”, a dezvăluit Lynda Carter într-un interviu recent acordat revistei People.

„Încă mă afectează. Nu pot să cred că l-am pierdut„,a mai spus ea printre lacrimi.

Pentru a face față durerii, dar și pentru a-i onora amintirea, Lynda Carter va lansa în curând „Human and Divine”, o melodie pe care a scris-o în memoria iubirii pe care i-a purat-o soțului ei.

„A fost o dragoste adevărată”, spune ea. „Am încercat cu adevărat să definesc dragostea și pierderea și să mă asigur că este vorba despre umanitatea iubirii.”

„Robert este dragostea vieții mele și va fi mereu. Cei 37 de ani de căsnicie au fost un cadou extraordinar”, a scris vedeta „Wonder Woman”, în vârstă de 70 de ani, pe Instagram. „Am împărtășit pasiunea pe care sper că toată lumea are norocul să o experimenteze în timpul vieții. Ne-am protejat unul pe celălalt și am fost întotdeauna campionii unii altora.”

Lynda Carter și Robert AltmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cuplul s-a cunoscut în 1982 în timpul unei cine. În acest perioadă, Lynda trecea printr-un divorț și nu se simțea pregătită pentru o nouă relație. Totuși, chimia dintre ei a fost mai puternică.

„Nu eram pregătită să cunosc pe cineva nou”, a dezvăluit ea pentru presa. Doi ani mai târziu, Lynda Carter s-a căsătorit cu Robert Altman, și au avut doi copii împreună, James, 33 de ani, și Jessica, 30.

„Am fost întotdeauna recunoscători pentru cele două vieți frumoase pe care le-am creat împreună: copiii noștri, Jessica și James”, mărturisea Lynda. „Sunt luminile vieții mele și au fost cea mai mare bucurie a lui Robert. Văd atât de mult din Robert în ei și știu că el trăiește prin ei.”

Citește și: Patrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani

xCele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker