Sunt logodiți și oficial formează un cuplu de mai bine de doi ani. Silvio Berlusconi, 85 de ani, și Marta Fascina, 32 de ani, sunt nedspărțiți și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Postează poze împreună pe conturilele lor oficiale de Instagram, participă împreună la spectacole și meciuri și nu se sfiesc să se sărute în public, așa cum au făcut weekend-ul trecut atunci când se aflau în tribune la un meci de fotbal.

silvio berlusconi se căsătoreșteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Așa că vestea mariajului celor doi nu a luat pe nimeni prin surprindere, cu atât mai mult cu cât se știe că Berlusconi este „inimă zburdalnică”, în ciuda celor 85 de ani.

Potrivit rainews.it, cei doi ar urma să-și unească destinele într-o ceromonie care ar avea loc la sfârșitul lunii martie.

Însă la doar o zi de la apariția zvonurilor, Il Cavaliere a negat totul: „„Relația de dragoste, stima și respect care mă leagă de doamna Marta Fascina este atât de profundă și solidă încât nu este nevoie să o oficializez printr-o căsătorie. Zvonurile care au apărut astăzi în presă nu sunt așadar adevărate. Dar tocmai pentru că este o legătură atât de profundă și importantă, împreună cu Marta plănuiesc pentru viitorul apropiat să o sărbătoresc așa cum merită, cu o întâlnire care să-mi implice copiii și prietenii dragi”.

Cu toate acestea, gurile rele spun că întâlnirea de care vorbește fostul premier italian ar fi tocmai petrecerea de nuntă.

Cine e Marta Fascina, iubita de 32 a lui Silvio Berlusconi

Înaltă, blondă, subțire, cu trăsături angelice. Marta Fascina a devenit oficial iubita lui Silvio Berlusconi pe când avea doar 30 de ani, după ce acesta s-a despărțit de Francesca Pascale, cea care i-a stat alături 12 ani, și care, la momentul separării avea 34 de ani.

Marta Fascina este deputat și membru al partidului condus de Silvio Berlusconi, Forza Italia.

Despre ea se mai spune și că și-ar fi tatuat inițialele lui Berlusconi, pentru a-i demonstra cât de mare și sinceră e dragostea pe care i-o poartă.

În ceea ce-l privește pe Silvio Berlusconi, acesta a mai fost căsătorit de două ori și are 5 copii din relațiile anterioare. Potrivit revistei Forbes, în 2022 averea sa era estimată la 7,6 miliarde de dolari.

Citește și: Adevăratul miracol petrecut în 22.02.2022! O femeie a adus pe lume în această zi, la ora 2.22 am, o fetiță perfect sănătoasă, după ce 6 ani s-a luptat cu o formă gravă de cancer

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil