Totul s-a întâmplat în urmă cu două seri, artista fiind ajusă de urgență la spitalul din Câmpina. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav. Se pare că artista a făcut o toxiinfecție alimentară și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Recent, aceasta și-a serbat ziua de naștere, iar invitații au adus tot felule de preparate delicioase. Artista nu s-a putut abține și a gustat din fiecare, lucru ce nu i-a făcut prea bine.

Din fericire, episodul problematic a trecut, iar acum artista se simte mult mai bine.

„Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară. Sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu.

Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc, că nu știu ce se va întâmpla.

Eu vreau să fiu sănătoasă”, a declarat Marina Voica, la Antena 3.

asa-arata-marea-noastra-artista-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Marina Voica, greu încercată în ultima vreme

În urmă cu doar câteva luni, Marina Voica trecut printr-o perioadă extrem de grea. Artista a suferit o intervenție pe cord. Din fericire, operația a avut succes, în ciuda vârstei pacientei, iar artista se află acum în afara oricărui pericol.

Situația Marinei Voica a fost extrem de complicată. Aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Intervenția era necesară, însă mai multe unități medicale au refuzat să o execute, din cauza vârstei înaintate a artistei.

În cele din urmă, Marina Voica a reușit să primească ajutor din partea unor specialiști din Brașov. Aceștia au acceptat să facă intervenția chirurgicală, iar operația a fost un succes.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani.

Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă!

S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi.

A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, declara atunci Marina Voica.

Vezi și Cum se simte Marina Voica, la o săptămână de la operaţia pe cord deschis, făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!

Citește și:

Vlad Gherman, prima reacție după ce s-a aflat că frumoasa Cristina Ciobănașu are un alt iubit: „Am aflat…”

Dani Oțil a făcut anunțul cel mare chiar azi! Când naște soția lui