Ne-am obișnuit să-l vedem mereu cu zâmbetul pe buze, pus pe glume cu colegii din echipele de filmare sau strălucind pe covorul roșu, însă în cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi, îl putem vedea pe Al Pacino adus de spate și mișcându-se cu greutate, după ce a luat cina la un restaurant din Beverly Hills.

Însă chiar și așa, marele actor s-a oprit și a acordat autografe fanilor aflați la fața locului.

*EXCLUSIVE* Al Pacino leaves after dinner at E Baldi in Beverly HillsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anul trecut a fost părăsit de iubita mai tinerică

Vestea despărțirii actorului Al Pacino de israelianca Meital Dohan a luat prin surprindere Hollywood-ul. Cei doi păreau că formează un cuplu bine sudat. Însă diferența de vârstă de 36 de ani dintre cei doi și-a spus cuvântul.

”E greu să fii cu un om atât de bătrân, chiar și cu Al Pacino. Aceasta diferență de vârstă face ca lucrurile să nu fie deloc simple. Am încercat să o neg, dar adevărul e că el este un om bătrân. Așa că, chiar cu toată iubirea mea, relația nu a rezistat”.

Întrebată dacă a rămas cu suveniruri, cadouri, după relația începută în 2018, actrița a izbucnit în râs, replicând: ”Mi-a cumpărat doar flori. Cum aș putea să spun politicos că nu-i place să cheltuiască bani?”.

Citește și: Așa tată, așa fiu! Jude Law e unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, dar nici fiul lui nu e departe. Ce frumusețe de băiat

xRică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fostul fotbalist trebuie operat de urgență: ”Boala e într-o fază destul de avansată”