Însă, așa după cum arată niște fotografii recente cu cei doi, surprinse chiar la un astfel de meci, actorul pare că nu mai seamănă cu el. S-a îngrășat peste măsură, putând fi considerat fără exagerare obez. Iar la vârsta lui, 81 de ani, e cu atât mai periculos.

Deși e îmbrăcat în negru, nu-și poate ascunde pântecele extrem de voluminos. Timpul petrecut acasă pare că-și spune cuvântul. Actorul nu a mai fost implicat într-un proiect cinematografic din 2010, când a apărut în comedia „Cum ştii dacă ai noroc?/ How Do You Know”.

Jack Nicholson s-a ingrasat multSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Jack Nicholson însușui declara că nu se mai simte motivat să apară în public sau în filme. ”Industria cinematografică este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vrea să fac decât filme care impresionează oamenii, filme despre emoţii şi oameni”, declara el.

Deși acceptase să apară într-un film programat să fie lansat anul viitor, s-a retras în timpul filmărilor.

În luna aprilie a acestui an, actorul va împlini 82 de ani. La această vârstă, are în palmares filme care ar face cinste oricărui actor, așa cum sunt „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, „Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets”, pelicule pentru care a și fost recompensat cu Oscar. Și mai are cinci copii, deși nu a fost decât o singură dată căsătorit.

Vezi și Cândva era unul dintre cele mai cunoscute modele. Făcea milioane de dolari pe an, pentru doar 20 de zile de muncă. Acum doarme pe străzi

Citește și: