Vedeta de la Hollywood a fost invitată în celebra emisiune „The Ellen DeGeneres Show”, unde a reușit să uimească audiența. Ea a vorbit despre rolul ei din serialul „Grace and Frankie”, unde joacă rolul unei femei care descoperă și încearcă diferite jucării sexuale. Însă, potrivit revistei „Self”, aceasta a lăsat publicul mască când a dezvăluit că deși personajul ei abia descoperă astfel de „jucării”, ea le folosește de mult timp. Jane a reușit să o pună până și pe Ellen DeGeneres în dificultate, în momentul în care a scos dintr-o pungă în vibrator mov și i-a arătat prezentatoarei cum se folosește. ”Suntem în miezul zilei…Nu pot să arăt așa ceva în emisiune”, a spus Ellen.

Face exerciții fizice zilnic

Însă, celebra actriță nu s-a lăsat până nu l-a arătat și publicului, ridicându-l repede din cutie.  Mai mult, Fonda a mărturisit chiar că are un vibrator, pe care și-l pune atârnat de gât și arată ca o bijuterie frumoasă de argint. Întrebată de DeGeneres, dacă o ajută cu ceva jucăria-accesoriu când iese în oraș, actrița i-a răspuns candid „depinde cu cine ești sau dacă baia arată frumos”.
Nu este prima dată, când starul vorbește despre sex. Într-o carte despre viața ei, apărută în 2011, ea recunoaște că a devenit dependentă de sex pe parcursul mariajului cu primul soţ, Roger Vadim, cu care s-a căsătorit în 1965. Actrița a povestit că după trei ani de căsnicie, soțul ei i-a mărturisit că nu i-a fost fidel niciodată și a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să-şi împărtăşească experinţele unul altuia. De teamă să nu-și piardă soțul, Jane l-a ascultat și chiar aducea acasă femei pentru acesta.

În ceea ce privește secretul tinereții ei, Jane Fonda a mărturisit că se menține în formă cu tehnici din balet combinate cu mișcări de aerobic și dans, precizând că nu trece nici o zi fără să facă exerciții fizice.