Saveta Bogdan este implicată într-o nouă poveste de dragoste. După două mariaje eșuate și după relația cu bărbatul avocat, mult mai tânăr decât ea, artista și-a găsit de data aceasta fericirea în brațele unui ambasador.

Mai mult, interpreta de muzică populară spune că acesta nu este român, iar relația este durează deja de câteva luni.

Chiar dacă s-au scris extrem de multe lucruri neadevărate despre ea în ultima vreme, femeia se află în cea mai bună perioadă a vieții ei și este extrem de împlinită pe toate planurile, spune ea.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă! Da, am un nou iubit și nu este român! Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvăluit artista, conform Spynews.

„Lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte”

Mai mult, artista spune că bărbatul a făcut până acum mai multe gesturi romantice prin care să o cucerească. Cu toate acestea, Saveta Bogdan nu este dispusă să îl urmeze în străinătate, legând-o prea multe lucruri de țara sa natală.

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea.

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte. Mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Saveta Bogdan, înșelată cu 83 de femei

După ce s-a încheiat cel de-al doilea mariaj al artistei, aceasta a aflat faptul că a fost înșelată de foarte multe ori de bărbatul lângă care și-a petrecut 30 de ani din viață. Artista susține că bărbatul avea o listă unde își nota toate detaliile din perioada în care a fost infidel și așa a descoperit faptul că era vorba despre 83 de femei.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata, luând cărțile și răsfoind prin ele, a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul.

Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Vezi și Saveta Bogdan, secretele relației cu iubitul tinerel! Cum se menține cochetă la 76 de ani!

Citește și:

Iulia Albu, primele declarații despre relația fostului soț: „Doamna pare o persoană…” De fapt cine e noua iubită a lui Mihai Albu și cu ce se ocupă

A spus ”Da” în urmă cu puțin timp! Cristina Cioran se mărită la 45 de ani!