Nunta lui Tudor Firea cu Eva Emilie, care a avut loc pe 7 octombrie, a reunit campioni olimpici, oameni de afaceri, artiști, politicieni, antrenori sau foști patroni din fotbal, mulți dintre ei scumpi la vedere.

George Copos și tânăra lui soție, Elena (44 de ani), au fost cumva și gazde, pentru că ei dețin hotelul InterContinental Athénée Palace, acolo unde a avut loc petrecerea. La 70 de ani, George Copos, care în 2018 a divorțat de Cristiana Copos, radiază lângă actuala soție și pare că a întinerit. Cei doi apar într-o imagine din galeria foto publicată pe Facebook de Carmen Ioniță, event planer și responsabilă cu organizarea nunții la care Gabriela Firea a fost soacră mare.

Anghel Iordănescu, alături de Elisabeta Lipă, Gabi Szabo și Luminița AnghelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

George Copos și Elena Stoica s-ar fi căsătorit în 2018

George și Elena Copos apar îmbrățișați, cel mai probabil pe ringul de dans, ipostază în care rar ne e dat să-l vedem pe fostul investitor din Giulești. Căsătoria lui Copos cu Elena a fost anunțată în 2018, chiar de Dumitru Dragomir, care l-a dat de gol în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport Matinal.

Copos şi Elena Stoica şi-au unit destinele în vara lui 2018, iar familia omului de afaceri e una senzaţională, după spusele fostului preşedinte al Ligii, Mitică Dragomir. Cei doi au și o fetiță, născută în 2011, Daria Maria, după cum a anunțat, cu ani în urmă, publicația Click!.

„Copos și-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are și-o fetiță, a doua. S-a recăsatorit, are o familie (…) Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deștept, omul dracu. Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, la Digi Sport Matinal.

Relația interzisă dintre Elena Stoica și George Copos ar fi început în 2006, tânăra fiind angajată, la vremea aceea, pe post de secretară la Crowne Plaza, hotel deținut de fostul boss de la Rapid. Cu timpul, Elena a devenit marketing manager, iar din această poziție a intrat definitiv în viața și în inima lui Copos.

George și Cristiana Copos au divorțat oficial în 2018

George Copos şi Cristiana Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. Au format o familie timp de 37 de ani și tot împreună au demarat afacerile care azi i-au făcut milionari. Au o fiică, Alexandra, în vârstă de 36 de ani, acum stabilită la Londra, cu soțul și fiica ei.

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Familia Copos deține Ana Holding, un adevărat imperiu financiar care cuprinde Ana Pan, Ana Hotels, Ana Tower, Athenee Palace, Ana Yacht Club, Ana Residences etc.

Citește și: Ploaie de artiști și vedete din sport la nunta fiului Gabrielei Firea. Imagini rare cu soțiile lui George Copos, Anghel Iordănescu și Gigi Nețoiu

Citește și: Gabriela Firea și-a însurat băiatul cel mare. Toate imaginile de la nunta de lux: miresa – superbă, cuscrii – emoționați, nașii – persoane cunoscute