La șapte ani de la decesul neașteptat al tatălui său, Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, îi aduce un omagiu emoționant.La 7 ani de la decesul neașteptat al tatălui său, Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, a postat o fotografie inedită în care apare alături de Paul Walker, actorul principal din seria filmelor Fast and Furious.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

S-au împlinit șapte ani de când regretatul actor Paul Walker a murit în urma unui accident de mașina, iar fiica lui, Meadow (22 de ani), i-a adus un nou omagiu emoționant, publicând o imagine nemaivăzută cu ea și tatăl ei.

Paul Walker, actorul principal din seria filmelor „Fast and Furious” s-a stins din viață la 40 ani de ani, pe 30 noiembrie 2013, într-un teribil accident de mașină, la doar câteva zile după ce fiica lui împlinise 15 ani.

Meadow are grijă să îi aducă un omagiu în fiecare an tatălui ei, arătând că dispariția lui subită o doare și acum, la șapte ani de când acesta a murit. Ea a publicat luni o imagine emoționantă și nemaivăzută în care apare dormind în brațele tatălui ei.

Meadow-si-PaulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„O zi stupidă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker în descrierea fotografiei.

Imaginea a primit peste 600.000 de aprecieri.

Citește și:

Regina Elisabeta, jefuită la Palatul Buckingham. Cum a fost posibil așa ceva

Are soț, copii, dar s-a pozat așa! Vedeta noastră a renunțat complet la inhibiții