Despre relația sa a dat detalii chiar binecunoscutul muzician. ”Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe” , a declarat Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix.

Cei doi s-au cunoscut în 2004, își amintește el. “Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, a declarat Ovidiu Lipan pentru click.ro.

Dragostea noastră e foarte puternică”

”Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic”, a mai declarat artistul, dând și detalii despre cea care-i stă alpturi de atâta vreme.

”Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mai declarat renumitul muzician.

“Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie… Acasă, ea nu mănâncă fără mine.

Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a adăugat artistul, dând astfel și câte ceva din casa lor plină de iubire.

Ovidiu Lipan a dezvăluit că nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii: “Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”.

Vezi și Cât de frumos vorbește Florin Zamfirescu despre femeia care îi e alături de 10 ani: ”Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final”

Citește și:

Noul soț al Alinei Vidican este îndrăgostit nebunește de nevasta sa. Ce declarații de dragoste îi face public milionarul Claude Senhoreti

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația cu Felix Baumgartner: „Ne-am despărțit de vreo…”