Gheorghe Ghiorghiu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de aleasa inimii lui, Gabriela Băncescu. Iubita artistului este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York.

În Ajunul Crăciunului, Gheorghe Ghiorghiu i-a oferit iubitei sale un inel superb de logodnă. Gestul romantic făcut de celebru artist a fost însoțit și de lacrimi de bucurie, arată playtech.ro.

Gabriela Băncescu a acceptat inelul de logodnă pe care artistul i l-a oferit în Ajunul Crăciunului. În prezent, aceasta se consideră o persoană fericită și împlinită. ”Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea, Gigi”, a declarat Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

De precizat este că de-a lungul anilor, Gheorghe Ghiorghiu și Gabriela Băncescu au decis să își ascundă relația. Ba mai mult decât atât, au așteptat ca lucrurile să vină de la sine. Pe lângă povestea de iubire pe care o trăiesc, pe cei doi îi leagă, de asemenea, o lungă prietenie.

Gheorghe Gheorghiu a fost considerat un mare cuceritor, iar multe femei celebre au susținut că au avut parte de atenția lui. Dar cea mai cunoscută relație a fost cu artista Anca Țurcașiu, în anii 90.

Artistul a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, mama Andrei-Ștefania, fiica sa. Ambele locuiesc în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.

Vezi și Ion Ion Țiriac se însoară! S-a logodit cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis

Citește și:

Tania Budi, adevărul despre operațiile estetice și de ce nu s-a căsătorit până acum

Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer. S-a mutat cu iubitul, ca să îl ajute