După cum chiar el a declarat într-o emisiune TV, nunta va avea loc în 31 iulie, în Italia.

Starul din ”Baywatch” era logodit cu Hayley, care i-a fost asistentă, de doi ani. Cei doi se cunosc din 2011, când David făcea parte din juriul emisiunii ”Britain’s Got Talent”.

Lună de miere în Maldive

”Ne vom căsători pe 31, în Italia. ”Ziua mea e marți, apoi plecăm în Marea Britanie și alte câteva locuri, după care ne căsătorim. Dar va fi o nuntă mică, cu familia ei din Țara Galilor și Puglia, în sudul Italiei.

Apoi plecăm în Maldive și vom sta sub apă timp de două săptămâni”, a mai declarat actorul, deja tată a două fete – Taylor, de 28 de ani, și Haylei, de 25 de ani. Cele două privin din mariajul cu Pamela Bach, cea de-a doua soție a actorului. El a mai fost căsătorit și cu Catherine Hickland, din 1984 în 1989.

Cât despre verighete, actorul a mărturisit că le va folosi pe cele părinților săi. De altfel, el deja o poatră pe a sa, pentru ”noroc”.

Nu e ultimatum și nu o face fiindcă ”trebuie”

Actorul a mai declarat că e prima oară când se căsătorește pentru că așa îi cere inima. În trecut, s-a căsătorit ori pentru că a primit ultimatum, ori pentru că așa ”trebuia”.

”Nu vreau să o las pe Hayley să scape. Vreau să o prind, să o păstrez, pentru că pe ea chiar o iubesc”, a mai spus starul.

Foto: Hepta

Vezi și Una dintre fiicele lui David Hasselhoff e model de lenjerie intimă. Însă nu arată deloc cum te-ai aștepta | GALERIE FOTO

Citește și: