Nu se știe când s-a despărțit de Santa Auzina, cea cu care forma un cuplu din 2016, dar cert este că în prezent e un om fericit și îndrăgostit alături de studenta Laura Savoie. Tânăra studiază pentru doctorat în contabilitate la Universitatea din Texas și cei doi au fost văzuți doar împreună în ultimele săptămâni.

Deși contul ei de Instagram este unul privat, așa că fotografiile nu sunt publice, cunoscuții ei spun că ea a publicat mai multe instantanee în care apare alături de actor, în posturi tandre. Lângă o astfel de fotografie, în care cei doi apar îmbrățișați, tânăra a scris: ”Niciodată nu am fost mai fericită!”.

Într-o fotografie din luna mai a acestui an, cei doi sunt surprinși sărutându-se.

Nu demult, întrebat despre Santa Auzina, cea de care în prezent e despărțit, actorul declara că nu exclude o eventuală căsătorie. ”Niciodată nu spun <>!”.

Starul din ”A Dog’s Purpose” a fost căsătorit cu P. J. Soles timp de cinci ani, după care cu Meg Ryan, cu care are un fiu de 27 de ani, Jack. Actorul a mai fost căsătorit și cu Kimberly Quaid, cu care are doi copii, gemenii Thomas și Zoe. Cei doi au divorțat anul trecut.

Vezi și Actrița Meg Ryan s-a logodit! Ce poveste frunmoasă de dragoste are!

Citește și: