Fericitul anunț a venit sâmbătă, împreună cu o fotografie cu proaspăta mămică și cu bebelușul.

„Fetița noastră este aici! Suntem atât de fericiți să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate, Ilaria Catalina Irena”, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram. Ea a împărtășit data nașterii a fetei ei, „22-09-22”, precum și greutatea copilului: 3 kilograme și 100 de grame.

„Amândouă suntem fericite și sănătoase”, a adăugat soția lui Alec Baldwin. Actorul de la Hollywood și nevasta lui au împreună șapte copii: Carmen (9 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (6 ani), Romeo (4 ani), Eduardo (2 ani), Lucia (1 an) și acum pe noua membră a familiei, Ilaria. Din căsătoria cu Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fată, Ireland, în vârstă de 26 de ani, care este model.

Mândrul tată, Alec, a fost, de asemenea, fotografiat cu o amprentă a piciorușului copilului, făcută cu cerneală neagră pe antebraț.

„Avem «somos un buen equipo» (suntem o echipă bună n.r) gravat pe verighetele noastre”, a spus cuplul pentru revista People, atunci când a anunțat cea mai recentă sarcină a Hilariei.

„Ne spunem asta unul altuia tot timpul acasă – că suntem o echipă bună”, dădeau ei din casă. Hilaria a mărturisit, după ce a rămas însărcinată cu Ilaria, că totul a venit ca o surpriză. Ea și Alec Baldwin credeau că familia lor este completă, însă au fost extrem de fericiți să afle că așteaptă o nouă fetiță.

prima-poza-cu-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Hilaria a pierdut în ultimii ani două sarcini

Înainte să se nască Eduardo și Lucia, Hilaria a suferit în mod tragic două avorturi spontane, unul la nouă săptămâni și altul la patru luni. La doar câteva luni după ce Hilaria l-a născut pe Eduardo, în septembrie 2020, a venit pe lume Lucia, cu ajutorul unei mame-surogat.

Alec și Hilaria Baldwin s-au căsătorit în anul 2012. Actorul de la Hollywood are o avere de 70 de milioane de dolari, în timp ce soția lui a strâns și ea 10 milioane de dolari.

Alec Baldwin, acuzat de omor

Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare în curând, după ce a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins, în timpul filmărilor pentru „Rust”.

În ciuda unui raport criminalistic făcut de FBI, care arăta că arma nu s-a descărcat accidental, Baldwin susține că nu a apăsat niciodată pe trăgaci.

Un raport final cu privire la concluziile anchetei este așteptat în curând.

Vezi și Alec Baldwin face noi declarații șocante: „Nu am apăsat pe trăgaci!

Citește și:

Reghe și Corina Caciuc l-au botezat pe Liam! Ea a arătat fabulos, el și-a ascuns vânătaia sub ochelari. Mesajul incredibil al lui Prodan

Liviu Vârciu și Anda Călin, petrecere ca la Dineyland pentru fiica lor. Anastasia a împlinit 5 ani