Actrița Magda Catone își urmează, chiar dacă e sexagenară, un vis pe care îl avea încă din copilărie. Actrița a decis să urmeze Teologia și în prezent face masteratul. Pasiunea vine din familie, de când era copil, însă abia acum a reușit să o urmeze.

”Toți ne întrebăm dacă mai există ceva după ce nu vom mai fi. Cum spune Sorescu, «Oamenii vorbesc, se iubesc și mor. Oare mai există ceva?». Despre asta se ocupă Teologia, de felul în care am venit și de felul în care ne pregătim să plecăm și cum stăm în această ambianță a vieții”, a mărturisit Magda Catone la Pro TV.

„Dacă nu voi preda după acest masterat, dacă nu voi fi profesoară, voi mărturisi. Cred că asta facem cu toții, mărturisim cine suntem. Suntem suma acestor lucruri pe care le învățăm și eu prefer asta”, a mai declarat Magda Catone, rămasă văduvă.

Așa a ales să trăiască actrița la 10 ani de la moartea partenerului de viață, care a murit după luni întregi de suferinţă cruntă. Marele artist avea 62 de ani și a lăsat în urma sa un fiu pe nume Carol.

Magda Catone trăiește o viață discretă

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar. Din 2012, însă, de când a murit soțul ei, Magda Catone nu a mai apărut nici măcar în reclamele datorită cărora era atât de renumită.

A mai avut, în schimb, câteva roluri mici în filme care s-au difuzat în 2014, 2017, 2020 și 2021: ”Vineri seară”, ”Scurtcircuit”, ”Și atunci, ce e libertatea?” și ”Scara”.

Vezi și Nimeni nu a știut asta despre ea. Magda Catone, despre nașterea fiului său: ”Am așteptat aproape 13 ani

Citește și:

N-ai zice, dar Paula Chirilă e ahtiată după operațiile estetice. Ce intervenții are: ”Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare”

E divorțul anului! Deși formează un cuplu de 20 de ani și au 17 ani de căsnicie și 3 copii minunați, Franceso Totti și Ilary Blasi s-au despărțit