Lorenzo Lamas a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a cerut iubita de soție și și-a actualizat noul statu al relației pe facebook. Kenna Nicole Smith, în vârstă de 36 de ani, fost model, a acceptat să devină a șasea soție a actorului, în ciuda diferenței mari de vârstă dintr ei.

Starul a povestit chiar că a cunoscut-o pe Kenna, prin intermediul nașei lui și pare foarte fericit alături de ea, după cum se vede în imaginile postate de acesta pe Instagram.

„Am cunoscut-o pe Kenna prin intermediul nașei mele, Francesca Daniels, în aprilie anul trecut. Am cerut-o de soție în 11 februarie, în Las Vegas, iar ea a acceptat. E o dragoste cum nu mai există alta. Abia așteptăm să devenim soț și soție. Câteodată, dragostea așteaptă ca stelele să se alinieze și ca drumurile a două suflete să se intersecteze. Suntem extaziați”, a transmis actorul printr-un comunicat de presă citat de CNN.

loriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Amândoi simțim că am câștigat loteria dragostei. De la prima noastră îmbrățișare, m-a ținut captiv. Îmi umple inima cu sentimente pe care nu le-am mai simțit, cu visuri și dorințe la care nici nu mă gândisem. Kenna Nicole, dragostea vieții mele, a acceptat să-mi fie soție și să ne petrecem împreună tot restul vieților. Dragostea învinge totul, prieteni”, a mai spus actorul.

Lorenzo Lamas a mai fost căsătorit de cinci ori și are șase copii. Între 1981 și 1982, soția lui a fost Victoria Hilbert, apoi la doar un an de la divorț, s-a căsătorit cu Michele Smith, dar mariajul lor a rezistat doar doi ani. În 1989 s-a căsătorit cu Kathleen Kinmont, alături de care a stat până în 1993, pentru ca din 1996 și până în 2002 să o aibă alături pe Shauna Sand. Între 2011 și 2018, soția lui a fost Shawna Craig.

Înainte de „Renegatul”, Lorenzo Lamas si-a incercat norocul cu filme precum „Hope Ranch”, „Virusul” sau „Falcon Crest”, dar fără succes.

Foto: profimedia/instagram