Până într-o zi. Luni, mai exact. La un eveniment de decernare a premiilor în industria filmului, eveniment desfășurat la Paris, Sharon a urcat pe scenă și puțini au fost cei care au putut să o recunoască de la prima vedere. Nici urmă de decolteu, iar din picioare, care nu au mai fost la vedere, au fost vizibili doar foarte puțini centimetri.

Îmbrăcată cu clasă, însă conservator, în negru, nu în stilu-i caracteristic, Sharon a purtat ochelari de vedere, iar pe cap ceva ce putea trece ca fiind o băsmăluță cu mărgele.

Sharon Stone la 60 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă nu a reușit să ascundă pielea din ce în ce mai subțire și ridată. Chiar dacă a zâmbit mult, n-a mai avut din strălucirea pe care fanii o știau.

E drept, au și trecut foarte mulți ani de la ”Basic Instinct”, filmul care, practic, a propulsat-o în carieră. De atunci s-a căsătorit și a divorțat de două ori și a devenit mamă a trei copii, toți adoptați.

Actrița a fost măritată cu producătorul TV Michael Greenburg, din 1984 în 1987, divorțul fiind finalizat în 1990. Al doilea mariaj a fost cu un jurnalist de la The San Francisco Chronicle, Phil Bronstein. Cei doi s-au căsătorit în 1998, iar Bronstein a fost cel care a depus actele de divorț cinci ani mai târziu, în 2003.

Cât despre copii, aceștia sunt Roan Joseph, de 17 ani, Laird Vonne, de 12 ani, și Quinn Kelly Stone, de 11 ani.

În 2001 și-a văzut moartea cu ochii, ea suferind un accident vascular cerebral din care cu greu și-a revenit.

În primăvara acestui an, Sharon Stone încă era în formă foarte bună, ea fiind surprinsă la plajă cu iubitul ei cu 17 ani mai tânăr. Presa a speculat atuncă că cei doi s-au logodit, pentru că vedeta purta un inel foarte vizibil, pe degetul ”potrivit”.

Foto: NorthFoto

Citește și: