Asta, pentru că relația dintre Maradona și fiica sa Dalma, mama fetiței, relația este una distantă. “Nu a sunat-o. Contactul dintre ei este întrerupt”, a declarat un reprezentant al fostului sportiv.

Chiar dacă nu au mai vorbit de multă vreme, Maradona pare să încerce o împăcare. Acesta a făcut anunțul că a devenit iar bunic pe o rețea de socializare, postând o fotografie cu el și cu fiica sa, când era doar un bebeluș.

“Vreau să îi urez bun venit nepoatei mele, Roma! Încă nu te cunosc, dar îmi imaginez că eşti foarte frumoasă, ca mama ta”, a scris Maradona.

 

View this post on Instagram

 

Quiero darle la bienvenida a mi nieta Roma!!! Yo todavía no te conozco, pero te imagino así de hermosa, como tu madre.

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

Mai mult, Maradona a trimis fiicei sale și soțului acesteia, Andres Cardarelli, un cadou pentru Roma, constând în ciocolată și un ursuleț de pluș.

Relaţia dintre Maradona și fiica sa s-a înrăutăţit anul trecut, când fostul fotbalist a preferat să rămână în Emiratele Arabe Unite, unde antrena Fujairah, în loc să meargă la nunta fiicei sale, în Buenos Aires.

Maradona mai are doi nepoţi, pe Benjamin, fiul Gianninei şi al lui Kun Aguero, şi pe Diego Matias, fiul lui Diego Jr şi al Nunziei Pennino.

Vezi și Clint Eastwood a devenit bunic pentru a treia oară

Citește și: