Cel care a fost întotdeauna unul dintre cei mai râvniți burlaci o va lua de soție pe Anna Eberstein, de 39 de ani, producător TV din Suedia. Cei doi au împreună trei copii, primul născut în 2012, al doilea în 2015 și ultimul în martie, anul acesta.

Actorul mai are doi copii, Tabitha and Felix, și cu o fostă parteneră, Tinglan Hong.

Lungă liste de iubite

Vestea nasterii celui din urma copil, al carui sex nu a fost făcut public, a fost dată chiar de o fostă iubita, Liz Hurley, cu care actorul a avut o relație care a tinut 13 ani. În timpul acestei relații actorul a fost prins făcând sex cu o prostituată într-o parcare, el apărând atunci pe prima pagină a tuturor tabloidelor și fiind nevoit să ceară scuze public pentru comportamentul său indecent.

Mai mult, a și primit o amendă de 800 de lire sterline. Liz l-a iertat și a mai stat alături de el încă 5 ani, dar în cele din urmă relația s-a terminat.

De-a lungul timpului, numele actorului a mai fost legat și de Jemima Khan, de Martine McCutcheon și de Drew Barrymore sau Caroline Stanbury.

Foto: Hepta

Vezi și Apariție rară pe covorul roșu: Hugh Grant și-a scos iubita în lume. Cum arată cea care i-a născut doi copii|FOTO

Citește și: