Kathy Jacobs a cochetat cu modellingul în anii 80, dar nu a ajuns niciodată în prima linie. În urmă cu patru ani, a început să țină regim, pentru că era pre-diabetică. Recent, a mai făcut o ultimă încercare cu modellingul, ea având un job din cu totul altă sferă, unde era plătită cu salariul minim pe economie.

Iar această ultimă încercare a fost și cea norocoasă, ajungând direct pe coperta Sports Illustrated. A început să primească oferte de joburi, de întâlniri din întreaga lume.

Kathy-are-56-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Toți o întreabă ce mănâncă, cât se antrenează. Tuturor, Kathy le răspunde ”Nu sunt un expert în dietă”. Are însă câteva principii de la care nu se abate și care, în cazul ei, fac minuni.

Dieta unui fotomodel de costume de baie

Nu mănâncă deloc carne, doar pește de două ori pe săptămână. Bea mult lapte de migdale, pe care îl folosește în cafea și în smoothie-ul pe care îl bea zilnic.

La micul dejun servește un smoothie cu proteine vegane, cu afine sau mure, și cârnați vegani. Alteori mănâncă ouă cu brânză și roșii.

De-a lungul zilei, Kathy mănâncă salate cu tot felul de tipuri de fasole și brânză. Nu consumă deloc zahăr, dar este dependentă de ciocolata fără zahăr și untul de arahide.

Pâinea, pastele, orezul sau cartofii albi sunt consumate doar o dată pe săptămână. Cartofii dulci sunt însă la ordinea zilei.

Se antrenează de 4 ori pe săptămână și adoră dansul din buric.

E pasionată de produsele cosmetice naturale și chiar a lansat o linie de produse de îngrijire pentru femeile de peste 45 de ani. Admite însă că și-a injectat recent și puțin botox.

Vezi și Ea este femeia care a devenit model la 52 de ani! Cât de bine arată alături de fiica ei de 23 de ani

Citește și:

Gabriela Crsitea a arătat fanilor o poză și Internetul a luat foc: ”Nu cred că este sănătos…”

O prezentatoare TV a fost diagnosticata cu cancer cu ajutorul unui telespectator