Chiar dacă îi despart 20 de ani, James și Jennifer au dovedit că iubirea nu aare vârstă. Cei doi sunt împreună de 7 ani, însă abia acum regizorul a cerut-o de nevastă pe frumoasa blondă.

happySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Acesta a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu iubita lui care poartă un inel de logodnă cu un diamant uriaș.

View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Potrivit People, James Gunn și Jennifer Holland s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, actorul Michael Rosenbaum.

Inițial Jennifer a ezitat să iasă cu James, după cum chiar ea a declarat The Hollywood Reporter: „James mi-a fost prezentat ca fiind un producător-regizor. Cred că faptul că a pus producătorul pe primul loc sau ceva de genul acesta, mi-a cam dat vibrații ciudate” – înainte de a-l căuta online, unde „părea incredibil de fermecător în interviuri”.

Însă lucrurile au mers cât se poate de bine de la prima întâlnire: „Tocmai i-am spus toată povestea vieții mele. Am petrecut vreo șapte ore împreună și atât. Așa a început.”, s-a confesat frumosa actriță la acea vreme.

James Gunn a fost căsătorit în trecut cu actrița din serialul The Ofiice, Jenna Fisher. Mariajul a rezistat însă numai 6 ani.

Citește și: 22.02.2022. Ziua cu cea mai puternică energie creatoare!

xAdriana Lima este însărcinată a treia oară la 40 de ani. Ce frumos a făcut anunțul