Cu Erika Koike, despre care nu se știu prea multe lucruri, Nicolas Cage are o relație de mai puțin de un an.

Nicolas Cage si iubita lui

De profesie makeup artist, aceasta a fost văzută în compania actorului în aprilie 2018, în Puerto Rico. Cei doi au fost văzuți împreună și în mai, luând cina într-un restaurant din Los Angeles.

Trei divorțuri și doi copii

Nicholas Cage a mai fost căsătorit de trei ori, întâi cu actrița Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, apoi cu Lisa Marie Presley, în 2002, divorțând în același an, și în final cu Alice Kim, în 2004. Cu cea din urmă are și un băiat, Kal-El. De aceasta a divorțat în 2016, după 12 ani de mariaj.

Starul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton.

Vorbind despre ultimul său divorț, Nicolas Cage declara, într-un interviu acordat anul trecut: ”A fost un șoc pentru mine. Nu m-am așteptat nicio secundă. Sentimentele pe care le-am simțit atunci trebuiau să meargă undeva, așa că s-au dus înspre actorie”, declara el.

Întrebat dacă va rămâne prieten cu ultima sa soție, actorul a replicat: ”Da, vreau. Era destul de tânără când am luat-o de soție, așa că nu-i port ranchiună pentru ce s-a întâmplat. Asta e tot ce am de spus pe această temă”.

”Iar acum, uite, am 54 de ani și sunt din nou singur! Nu credeam că se va întâmpla așa ceva. E destul de crunt!”, a mai spus el.

Vezi și La 65 de ani, David Hasselhoff se căsătorește pentru a treia oară. De data asta nu pentru că a primit un ultimatum

Citește și: