Chiar dacă fetița venită pe lume anul, Frida, trecut e încununarea a nu mai puțin de 11 ani de fertilizare in vitro, o adevărată probă de răbdare și a nervilor, Brigitte Nielsen e hotărâtă să o ia de la capăt și să-i ofere soțului ei, Mattia Dessi, în vârstă de 40 de ani, încă un copil.

Acesta și-ar dori un băiat, a declarat ea recent și e hotărâtă să i-l dăruiască.

”Aș putea avea încă un copil. Al fi al șaselea. Soțul meu, Mattia, mă presează să avem încă un copil. O iubește pe prințesa noastră mică, dar i-ar plăcea să aibă și un băiețel”, a declarat ea într-o emisiune televizată din Italia.

”Pot să îmi asum criticile”

”Amândoi știam că ne dorim să avem un copil împreună, o fetiță sau un băiețel, nu conta. Dar în adâncul inimii mele speram să fie o fată. Am deja patru băieți, așa că, da, îmi doream o mică prințesă”, a declarat modelul și actrița, referindu-se la Frida.

impreuna cu fetita ei, Frida

Vedeta, cvare îi are pe Julian Winding, de 34 de ani, pe Killian Marcus Nielsen, de 29, pe Aaron Nielsen, de 25, și pe Raoul Ayrton Meyer Jr, de 23 de ani, a afirmat că Frida e ”bucuria vieții ei”. A mai spus că este conștientă că mulți i-au criticat decizia de a deveni din nou mamă la peste 50 de ani, dar că știe că a procedat corect.

”Am încercat să concep un copil timp de 11 ani. Nu a fost ușor și nu orice femeie ar fi gata să treacă prin ce am trecut eu”, a mai spus vedeta.

Fosta soție a starului filmelor de acțiune e realistă și știe cum o privește lumea, dar își asumă totul: ”Pot să îmi asum criticile. Înțeleg ce spun oamenii. Dacă, atunci când aveam 20 de ani, mama mi-ar fi spus că era însărcinată, la 54 de ani, nu sunt sigură cum aș fi reacționat”.

Vezi și Fosta soție a lui Sylvester Stallone a născut acum cinci săptămâni, dar și-a revenit uluitor

Citește și: