Vedeta, mamă a unei fetițe înfiate, a anunțat că va recurge la silicoane, chiar dacă recunoaște că se teme foarte mult de anestezia generală.

“Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, precizând că nu dorește să aibă sânii exagerați de mari.

Puțină lume se aștepta la o astfel de declarație din partea vedetei, dat fiind faptul că prezentatoarea TV e o femeie cu picioarele pe pământ, care a pus valoare întotdeauna pe alte aspecte.

Doi bărbați publici au jignit-o profund. Iată cine sunt aceștia

De-a lungul vieții, date fiind kilogramele în plus, acumulate mai ales din cauza unor probleme de sănătate, vedeta TV a fost ținta ironiilor celor din jur. Își amintește mai cu seamă de doi bărbați care au jignit-o.

Florin Călinescu este unul dintre bărbații indicați. Acesta a râs de Teo la o petrecere unde prezentatoarea TV s-a prezentat pe tocuri, îmbrăcată cu rochie.

“Ce porți, Marea Sargaselor?”, a întrebat-o, la momentul respectiv, actorul.

Mihai Găinușă este un alt personaj care a jignit-o, în repetate rânduri, pe Teo Trandafir. Chiar și după ce a slăbit, aceasta a rămas o țintă pentru cârcotaș, care îi reproșa că acum este foarte slabă.

Teo a mai precizat, la Kanal D, că o interesează mult ce cred oamenii despre ea, în special când vine vorba de aspectul fizic. Asta tocmai pentru că a muncit foarte mult să ajungă unde este astăzi, inclusiv din acest punct de vedere.

Vezi și Teo Trandafir, mărturisiri fără perdea: ”Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează”. De ce nu au mers relațiile ei

Citește și:

Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”. În ce constă aceasta

Imaginile făcute publice de iubita lui Nick Casciaro după ce artistul s-a întors în Italia