Realitatea e însă că actrița nu a fost niciodată altfel și e clar că aceasta e forma în care se simte bine, că le place sau nu cârcotașilor. Și o dovadă în plus că așa stau lucrurile e că adesea a fost fotografiată de paparazzi făcând jogging, una dintre activitățile despre care vedeta spune că le adoră.

Așa s-a întâmplat și vineri, când soția lui Keith Urban a fost surprinsă alergând. Îmbrăcată simplu, în bluză de trening și pantaloni asortați, trei sferturi, cu șapcă pe cap și ochelari de soare, Kidman, fosta soție a lui Tom Cruise, a fost surprinsă făcând jogging într-un parc din Los Angeles.

Nicole Kidman, surprinsa la joggingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Abdomene, înot, alergat și yoga

Întrebată, nu demult, ce face pentru a se păstra într-o formă atât de bună, Nicole Kidman declara: ”Fac abdomene. Nu multe, dar fac abdomene… Îmi place să înot și să alerg. De fapt, îmi place sportul”. În plus, vedeta cochetează și cu yoga.

Iar rezultatele e clar că se văd, aparițiile sale pe covorul roșu fiind ireproșabile de fiecare dată. Cu siguranță e vorba și despr gene, dar cu siguranță nu poate fi doar acesta secretul. Actrița chiar face eforturi pentru a–și păstra silueta.

Apoi, să nu uităm că tatăl ei a fost alergător la maraton, așa că această activitate chiar îi curge prin vene.

80% din alimentație e sănătoasă. Restul, nu

Cât despre alimentație, Kidman admite că în 80% din timp mănâncă sănătos. Dar mai ales atunci când merge cu soțul ei în turneu, trișează, mâncând junk food, la care jinduiește, ca un om normal.

Vezi și Cât curaj! Nicole Kidman s-a pozat fără pic de machiaj! Uite cum arată la 51 de ani, fără vreo ajustare!

Citește și: