A fost pentru prima oară când J Lo l-a numit astfel pe Alex Rodriguez, cu care are o relație din 2017.

„S-au schimbat multe lucruri pe plan profesional, cât şi personal”, a spus J lo într-un interviu după ceremonie, în timp ce îl ţinea strâns de mână pe Alex Rodriguez.

„Sunt foarte fericită alături de familie, de copii şi de soţul meu”, a mai spus ea radiind de fericire.

Trei mariaje eșuate, dar încearcă din nou

Ea și actualul soț se logodiseră anul trecut, artista făcând publică imaginea cu inelul de logodnă. Jennifer  nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou. Vedeta are deja doi copii din căsătoria anterioară, cea cu cântărețul Marc Anthony.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Jennifer Lopez și soțul său au refuzat totuşi să dea detalii despre nuntă.

Presa latino-americană şi cea din SUA speculează că cei doi s-ar fi căsătorit în secret la starea civilă şi ar urma să facă o nuntă religioasă „în stil mare”, cel mai probabil departe de America.

JLo şi A-Rod, cum îi alintă presa, au o relaţie de peste doi ani şi locuiesc cu copiii lor din căsătoriile anterioare într-o vilă din Coral Gables, la Miami, administrând mai multe firme împreună. Jennifer Lopez a fost căsătorită, timp de un an, până în 1998, cu Ojani Noa, apoi, în perioada 2001 – 2003, cu Chris Judd. A urmat mariajul de 10 ani cu Marc Anthony și iat-o, la 50 de ani, încercându-și norocul pentru a patra oară.

De notat e faptul că a fost la un pas de a ajunge la altar și cu actorul ben Affleck, dar s-a răzgândit cu câteva zile înainte de nuntă.

Vezi și Cum arată în prezent gemenii lui Jennifer Lopez. Familiile celor doi s-au reunit și au gătit împreună

Citește și: