Anii au trecut și, chiar dacă nu mai credea în dragoste și cu atât mai puțin în căsătorie, acesta admite că Dumnezeu i-a trimis pe cineva.

La 48 de ani, acesta asmite că nu exclude în prezent un mariaj, chiar dacă a avut sufletul sfărâmat după despărțirea de Irina Cornișteanu, cu care are doi copii, pe Ema și pe David. „Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine.

Nu știu în acest moment dacă va avea loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre!”, a spus Silviu Biriș pentru impact.ro.

În trecut actorul explica și cum s-a apropiat de Biserică. ”Când m-am apropiat de credință, de Biserică? Au fost momente când am simțit nevoia de Dumnezeu în viața mea.

Nopți nedormite, gânduri, căutam răspunsuri pentru neînțelegerile mele. Liniștea mi-am găsit-o când mi-am dat seama că trebuie s-o caut în Cel de Sus. Încerc să mă fac plăcut lui Dumnezeu.

Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață. Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică.”, a spus el, în trecut, pentru revista Taifasuri.

Vezi și La 63 de ani, celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară. Viitoarea lui soție e mai tânără cu 27 de ani

Citește și:

Andreea Bănică trebuie să poarte sutien și când doarme, la cererea medicului: ”Groaznic!”

Andreea Ibacka a făcut primele declarații după ce a devenit mămică. Cât mai rămâne în spital?