Celebra blondă nu pierde deloc timpul. Ea și-a uimit fanii și prietenii după ce a anunțat că s-a căsătorit cu iubitul ei cu 17 ani mai tânăr, cântărețul de la Tokio Hotel. Tom are 29 de ani și a cerut-o în căsătorie de Crăciun. După doar două luni, în luna ferbruarie ei s-au căsătorit în mare secret.

Heidi Klum si-a lasat picioarele la vedereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Site-ul de celebrități TMZ a obținut certificatul lor de căsătorie. Marele eveniment a avut loc în California, potrivit revistei People.  Cei doi au început o relație la începutul anului 2018, însă iubirea dintre ei este atât de mare, încât acesta a convins-o pe Heidi să meargă în fața altarului pentru a treia oară. Mai mult, presa americană scrie că Heidi ar fi din nou însărcinată și cei doi se pregătesc să devină părinți.

Heidi Klum mai are 4 copii

Heidi şi Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel s-au afișat pentru prima dată împreună în public în mai anul trecut. Vedeta nu pare deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei de 17 ani. Ea a fost cea care a făcut anunțul logodnei pe rețelele de socializare.

‘Este cea mai dulce, grijulie şi iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită în viaţa mea. E absolut minunat. Poate pentru că el e de origine germană şi ne înţelegem într-un mod diferit’.

Vedeta a mai fost căsătorită cu Ric Pipino timp de 5 ani din 1997 până în 2002, iar în 2005 s-a căsătorit cu artistul Seal. Cei doi au divorțat după 9 ani de mariaj și au împreună patru copii: două fete- Lou (10 ani) și Leni (15 ani)- și doi băieți Johan (12 ani) și Henry-14 ani.

Citește și: