Or fi și genele bune, dar cânăreața face sport în mod constant, așa după cum se poate vedea pe rețelele de socializare, unde are multe înregistrări în timp ce se antrenează, întotdeauna cu câinele ei, Supai.

Însă artista, care de 10 ani locuiește în SUA, mai are un secret: nu mănâncă carne. Peștele proaspăt intră în dieta sa, nu însă și carnea.

vedeta traieste visul american de 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Sunt singura din familie care sunt vegetariană, nici ai mei nu mănâncă foarte multă carne.

De mic copil, corpul meu rejecta carnea, nimeni nu înțelegea, ziceau că sunt un copil mofturos la mâncare. În timp alergia mea s-a aflat și s-a amplificat. Tot timpul aveam bube ca urticarie așa, între timp am început să mă și umflu, până am ajuns la spital.

De atunci am și renunțat total la carne. De 13 ani sunt vegetariană, nu simt lipsa, nevoia, dorința, nu simt nimic.

Nu am avut problema asta să renunț la carne. A fost simplu pentru mine, alții își doresc să fie vegetarieni din alte considerente și le este mai greu. Mie mi-a fost foarte ușor, odată ce nici nu am simțit nevoia”, a declarat Anamaria Ferentz.

Totuși, artista are două slăbiciuni: prăjiturile de casă și… fasolea. ”Eu sunt înnebunită după fasole, aș mânca fasole sub toate formele, adică aș mânca și prajitură de fasole”, declara ea la un moment dat.

Vezi și Anamaria Ferentz e plecată de ani buni în America. Cu ce se ocupă vedeta acolo

Citește și: