Peste doar câteva luni își va strânge în brațe bebelușul, al cărui sex nu a vrut deocamdată să-l dezvăluie.

Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. De câteva luni, sportiva poartă în pântece cel de-al doilea copil, pe care Dumnezeu i l-a oferit la vârsta de 41 de ani. Ea a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că este gravidă și că familia ei se mărește. A postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie albastră, în care se vede discret pântecele rotunjit.

”Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior.

Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată s-a îndeplinit 😇.

Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină.
Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru!

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat 🤗”, a scris campioana noastră pe Instagram.

asa-a-anuntat-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sarcină cu emoții mari

Camelia Potec a declarat că toată familia e foarte fericită și că abia așteaptă să facă cunoștință cu noul membru. Campioana olimpică la natație a declarat că dacă prima perioadă a sarcinii a fost mai dificilă, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal și se simte mult mai bine și se bucură din plin de sarcină.

”Suntem super fericiți de câteva luni, dar a fost o perioadă destul de dificilă cel puțin în primul trimistru pentru că eu am fost foarte slăbită după un an 2022 greu și am pornit așa cu foarte mare oboseală în ianuarie, iar organismul meu a avut nevoie de ceva tratament pentru a mă recupera, iar automat asta a venit și pe baza sarcinii.

După ce am primit asigurări după primul trimestru că ne îndreptăm spre direcția bună și că bebe este bine, în al doilea trimestru nu am putut sta prea liniștiți, însă ulterior am avut siguranța că totul decurge normal acum în trimestrul trei. Bebelușul e foarte bine, se dezvoltă”, a declarat Camelia Potect pentru Spynews.

Naște în octombrie

Cel de-al doilea copil al sportivei va veni pe lume în a doua jumătate a lunii octombrie. Camelia Potec spune că a primit și acordul din partea medicilor de a putea pleca în Japonia, însă după întoarcere va încerca să pună pe pauză deplasările în străinătate pentru a se asigura că totul este bine.

”Va veni pe lume în a doua jumătate a lunii octombrie. Primul trimestru a fost foarte dificil, al doilea cu bune și rele pentru sănătatea mea și energia mea, dar acum suntem bine, am și ok-ul că pot să merg în Japonia, lucru pe care îl voi face în două zile, după care ar trebui să mă liniștesc cel puțin cu deplasările în străinătate”, a mai zis ea.

Cum a reacționat fiica de cinci ani la auzul veștii că familia se mărește

Camelia Potec și soțul ei au aflat și dacă vor avea băiețel sau fetiță, însă momentan își doresc să țină doar pentru ei acest lucru și să nu împărtășească cu ceilalți. Înotătoarea mai mărturisește că sunt foarte relaxați în ceea ce privește venirea noului membru pe lume.

”Am aflat, dar momentan nu spunem, încă nu ne-am pus de acord dacă să împărtășim sau nu. Am fost foarte relaxați în privința numelui, cu cumpărăturile, a fost cel mai important să fim bine, și eu și bebe, să încercăm să o anunțăm pe Caelia așa, mai ușurel și vorbele acelea că la al doilea copil nu ești atât de panicat față de primul chiar sunt adevărate, suntem mult mai relaxați”, a mai zis ea.

Camelia Potec și partenerul ei de viață au împreună o fiică de cinci ani, care s-a bucurat mult atunci când a aflat că va fi soră mai mare pentru frățiorul sau surioara din burtică.

”Caelia a reacționat bine, cel puțin momentan, vede că mi-a crescut burtica, are grijă să nu mă lovească, ne îmbrățișăm cu grijă, nu în viteză și de la depărtare cu alergare, cum făceam înainte, încerc să nu o mai ridic în brațe atât de des, iar ea înțelege acest lucru, avem alte metode de afecțiune acum”, a mai zis sportiva.

Voi naște prin cezariană, exact ca la prima sarcină, a fost alegerea mea!”

Campioana olimpică la natație din 2004 mai precizează că va naște prin cezariană și că aceasta a fost decizia ei, la fel ca și la prima sarcină. Ea susține că este recunoscătoare pentru marea bucurie pe care Dumnezeu i-a oferit-o, căci nu a crezut că va mai putea deveni mamă după vârsta de 40 de ani.

”Voi naște prin cezariană, exact ca la prima sarcină, a fost alegerea mea! A fost o decizie care mi-a aparținut, cred că șocul la prima sarcină a fost că nu nasc în apă, dar aici nici n-am luat în considerare. Noi în apă înotăm, nu naștem ( râde).

E o mare bucurie, mai ales că vine după vârsta de 40 de ani. Nu mă gândeam că aș putea avea un bebeluș după 40 de ani, am fost recunoscătoare că am avut-o pe Caelia și chiar dacă ne doream, nu aveam așa mari speranțe pentru al doilea bebe, dar iată că aproape la 42 de ani se întâmplă, de aceea a fost important să fim bine și sperăm în continuare să fim”, a mai spus Camelia Potec.

Cine este soțul Cameliei Potec

Camelia Potec trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Sebastian Tudor, însă puțini știu cu ce se ocupă partenerul ei de viață.

Sebastian Tudor, soțul Cameliei Potec, este un cunoscut om de afaceri, însă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se bucure de frumoasa lui familie.

Vezi și Camelia Potec, furată în Barcelona: „La fiecare semafor mă gândeam că intră peste mine în mașină” E ireal ce a pățit sportiva noastră!

Citește și:

Puya își sărbătorește mama! Cum arată femeia care i-a dat viață artistului și ce urare a primit de ziua ei

Tily Niculae, surpriză de proporții pentru părinții ei! Le-a organizat în cel mai mare secret nunta de aur! Mama actriței a fost dusă la biserică legată la ochi! FOTO