Deși este tot timpul atentă la felul în care arată și se bucură de un trup de invidiat, de un an și jumătate este nevoită să stea departe de sală din cauza problemelor cervicale și lombare.

Jojo susține că se confruntă cu probleme la nivelul spatelui din cauza faptului că și-a ținut copiii mereu în brațe și a stat într-o poziție greșită.

Din cauza faptului că și-a ridicat tot timpul copiii în brațe, Jojo și-a vătămat un umăr și și-a rupt un mușchi. Cu mare ggrijă, abia recent a reluat mișcarea, dar în prezența unui terapeut.

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate.

Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum.

Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa (…) Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult”, a mărturisit Jojo pentru playtech.ro.

Concret, Jojo a avut un blocaj mare pe spate, iar acum face excerciții doar sub supravegherea terapeutului, care este și trainer. În plus, actrița are mare grijă să-și mențină o poziție corectă, pentru a putea trece peste probleme.

„Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod.

Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva, și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap, pentru că nu mai poți, după o anumită vârstă, să te apuci pur și simplu să alergi pe unde vrei sau să tragi de niște greutăți fără să ai mișcările controlate sau postura corectă”, a adăugat actrița, mamă a doi copii și cu o viață extrem de activă.

Vezi și Jojo s-a internat cu fetița ei în spital. Ce s-a întâmplat cu Zora, la numai 5 ani: ”Nu m-a pus nimeni să scriu aceste rânduri”

Citește și:

Câte kilograme are Mirela Vaida: ”Ar trebui să am 50!”. Și ea și soțul au intrat la dietă

Dan Șucu, leu la PRO TV, mielușel acasă. „Regele mobilei”, în cele mai tandre ipostaze de familie. Are doi băieți adolescenți și două fete superbe