”Mi-am facut un nou tatuaj. Stiu ca unii dintre voi nu sunteti de acord cu asta, insa asa am simtit. E un lucru la care ma gandesc de ani de zile, insa nu imi gasisem omul potrivit si locul potrivit”, a explicat vedeta noastră pe contul de Instagram.

”Asa ca… am facut-o! Mi-am tatuat una dintre pozele mele favorite cu dl @paulipate.😊 Vreau sa imi aminteasca mereu de tineretea si dragostea noastra . Stiti cine e cea mai incantata? Mama!😀😀😀😊Nu e, glumesc! ”, a notat Jojo, căci despre ea e vorba, în dreptul fotografiilor realizate chiar în salonul de tatuat.

din-timpul-sedintei-de-tatuatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu sunt căsătoriți cu acte și nici nu vor să facă pasul

Jojo, pe numele din buletin Cătălina Grama, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Paul Ipate. În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație, care, în timp, a devenit tot mai puternică. O relație din care cei doi au câștigat-o pe Zora. Jojo mai are un copil, un băiețel, Achim, din primul mariaj.

”Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată… Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul”, declara la un moment dat actrița.

Întrebată dacă sunt importante actele într-o poveste de dragoste, Jojo a declarat răspicat: ”Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”.

Vezi și Jojo se confruntă cu probleme de sănătate, la numai 39 de ani. E țintuită la pat de o săptămână și doar injecțiile o ajută

Citește și:

Anunțul făcut de Andreea Bălan, în ziua în care fiica ei cea mică a împlinit doi ani: „Am primit o a doua șansă la viață…”

El e actorul american care a încercat o metodă băbească de tratament, foarte populară printre bunicile noastre: ”Avem un singur trup și trebuie să avem grijă de el”