Pentru cârcotași, diferența de vârstă dintre ei ar putea părea cam mare. Pentru ei, în schimb sentimentele sunt prea puternice ca să țină cont de gura lumii.

Căci, chiar dacă la început, Sienna Miller (40 d ani) și Oli Green (25 de ani) au încercat să își țină iubirea departe de ochii lumii, acum ei se comportă firesc, patricipă la evenimente împreună, ies în oraș și merg în vacanță ca orice cuplu normal.

Recent, ei au fost pozați de paparazzi, în sudul Franței, în dreptul luxosului Eden Roc Hotel din Antibe.

Cei doi par extrem de relaxați și chiar dacă au realizat că sunt vânați de fotografii publicațiilor de scandal, au continuat să se comporte cât se poate de natural, ba chiar au zâmbit la obiectiv.

Sienna Miller And Boyfriend Oli Green Spotted While On Vacation In The South Of FranceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine este Oli Green

Oli Green a a intrat recent în lumea actoriei cu roluri în telenovela americană „The Bold And The Beautiful”, precum și în „The Mosquito Coast”, peliculă în care joacă și Justin Theroux.

El a fost imaginea unei campanii a casei de modă Burberry, în 2018, dar a fost și model pentru brandul GAP.

Însă Oli Green este mai ales cunoscut pentru că provine din una dintre cele mai prestigioase familii din lumea artei britanice, iar bunicul său Richard Green deține două galerii în Mayfair. Se spune că afacerea de familie are o colecție în valoare de aproximativ 74 de milioane de lire sterline.

O relație începută pe ascuns

Despre Sienna Miller, cunoscută mai ales pentru rolul din Layer Cake din 2004, se poate spune că a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă cea mai urmărită de tabloide a fost cea cu atrăgătorul Jude Law. Cei doi s-au logodit în 2004, dar s-au despărțit în 2006. El și-a cerut scuze publice și s-au împăcat, dar apoi s-au despărțit din nou.

Ea o fiică de nouă ani, Marlowe, dintr-o relație anterioară cu actorul Tom Sturridge.

Ultima relație serioasă a Siennei a fost cu Lucas Zwirner, cu care a fost și logodită și de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. La foarte scurt timp însă, ea a fost zărită în compania frumușelului Oli cu care s-a afișat prima dată în luna februarie a acestui an la un meci din NBA.

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea