Acesta este primul copil al cuplului, iar bucuria celor doi este de nedescris.

Vedeta a dezvăluit că ea și partenerul ei au fost luați prin surprindere, atunci când în urma unui test de sarcină s-a dovedit că va fi din nou mămică.

Britney a mărturisit că se speriase din cauză că stomacul ei a era din ce în ce mai conturat. Cântăreața a publicat, în urmă cu câteva ore, un mesaj prin intermediul căruia le-a povestit urmăritorilor ei cum a aflat vestea și ce gânduri îi treceau prin cap.

Decizia luată de Britney, după ce a aflat că este însărcinată

Aceasta a explicat, de asemenea, că a luat decizia ca de acum încolo să nu mai iasă atât de des în public, din cauza paparazziilor care vor fi mereu după ea. Artista este cunoscută pentru revolta pe care o simte la adresa acestora.

„Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: Dumnezeule, oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare. Așa că mi-am făcut un test de sarcină și…..ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!”, a mărturisit vedeta în mesajul postat pe Instagram.

”Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci. (…).

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a continuat cântăreața.

Ce a îndurat Britney Spears sub tutela tatălui ei: A fost forțată să poarte un dispozitiv contraceptiv, pentru a nu mai face copii

Britney Spears a trăit ani buni un coșmar, câtă vreme s-a aflat sub tutela tatălui ei, pe care celebra artistă l-a acuzat ulterior de abuz. Britney a declarat că tatăl ei nu a lăsat-o să se căsătorească și a obligat-o să poarte un dispozitiv contraceptive, montat împotriva voinței ei, pentyru a nu rămâne gravidă.

Britney spunea atunci că se simțea tratată precum o „sclavă”, neavând voie să își refacă viața sentimentală și nici să mai procreeze. După ce tutela a fost înlăturată, la doar câteva zile distanță, Britney Spears și partenerul ei, Sam Asghari, s-au logodit. 

Din relația cu fostul soț, Kevin Federline, Britney mai are doi băieți, pe Jayden și Sean.

După divorțul de acesta, în 2006, Britney a suferit de depresie o perioadă îndelungată și a cedat psihic, în public, în 2007.

Aceasta a fost fotografiată desculță, într-o benzinărie, în timp ce se rădea singură în cap. Ulterior, a atacat mașina unui fotograf cu o umbrelă.

Tot în 2007, Britney a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală, fiind diagnosticată cu tulburări psihice.

Acesta este și motivul pentru care a fost pusă sub tutela tatălui ei, Jamie Spears. Bărbatul susține că a făcut toate aceste lucruri pentru a o proteja pe fiica lui, sugerând că starea ei psihică din acea perioadă era extrem de instabilă.

Vezi și Britney Spears, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum arată diva la 40 de ani în costum de baie

Citește și:

Al Pacino are iubită, în vârstă de 28 de ani. Cum arată brunetă?

Irinel Columbeanu a făcut publice, în premieră, fotografii din vacanțele cu fiica sa. E mereu lipită de el! Cine e femeia care apare mereu lângă ei