Vedeta și-a luat cele două fetițe, pe Indira (7 ani) şi Mayra (12 ani) și s-a stabilit cu ele la Londra încă de acum 4 luni, în plină pandemie. Potrivit unei prietene, vila pe care o deține în Pipera a închiriat-o, iar banii care vin de acolo îi folosește pentru a-și plăti chiria la Londra.

Ai spune că pentru o mamă singură cu doi copii, să faci o astfel de schimbare, la vârsta de aproape 40 de ani, este o adevărată nebunie! Rocsana e însă o femeie curajoasă. Iar norocul e de partea celor curajoși. Și-a găsit deja o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete. Iar dacă totul merge bine, mutarea va fi definitivă, mai spune prietena ei pentru Click!.

Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii ”Star Matinal” şi ”Agenţia VIP” de la Antena Stars, însă după ce i s-a încheiat contractul, aceasta nu şi-a mai găsit de lucru în televiziune. A cântat o perioadă pe litoral, dar când a venit pandemia şi resursele financiare nu au mai fost îndeajuns pentru a se descurca, a decis să plece şi să îşi facă un rost într-o altă ţară, unde posibilităţile sunt mult mai mari. 

Vezi și Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida. Ce decizie a luat prezentatoarea: ”Noi, mamele de băieți… Am zis gata. Stop!”

Citește și:

Oana Zăvoranu pune punctul pe ”i”, legat de despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă: ”Astea de etnie nu divorțează”

Andreea Bălan are din nou probleme serioase de sănătate. Care e starea ei