Starul internațional și partenerul ei, Bader Shammas, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos.

Ce nume neobișnuit au ales pentru bebeluș

Bebelușul, al cărui nume este Luai, s-a născut în Dubai, orașul în care Lindsay Lohan și soțul ei locuiesc și au format o frumoasă poveste de dragoste. Luai este un nume cu origini arabe și poartă semnificația de „scut” sau „protector”, fiind un nume cu o încărcătură profundă și semnificație specială pentru proaspăta familie.

„Lindsay Lohan și soțul ei, Bader Shammas, au un fiu frumos și sănătos pe nume Luai. Familia este îndrăgostită de el până peste cap”, a transmis reprezentantul actriței.

Lindsay Lohan a fost cea care a anunțat sarcina, în martie. Alături de o fotografie a unui body alb pe care scrie „coming soon”, Lohan a scris: „Suntem binecuvântați și emoționați!”, etichetându-l și pe Shammas în postare.

Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit în la scurt timp după ce au anunțat logodna lor, în noiembrie 2021. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie discretă și intimă, în contrast cu petrecerile fastuoase și opulente cu care actrița era obișnuită cândva.

lindsay-lohan-inainte-sa-nascaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cei doi sunt împreună de trei ani

După o relație de mai bine de trei ani, Lindsay Lohan și Bader Shammas sunt acum proaspeți părinți.

Cei doi formează un cuplu încă din februarie 2020, când actrița a menționat într-o postare pe rețelele de socializare că se aflau la un festival de muzică din Dubai. Relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, iar acum au decis să treacă împreună la o nouă etapă a vieții lor, cea de părinți.

Lindsay Lohan, actriță de copil și cu un trecut marcat de droguri și alcool, a părăsit Hollywoodul în 2014, mutându-se în Dubai, departe de ispitele din Cetatea Filmului. În cazul ei, această strategie a funcționat, transformându-se în alt om.

Vezi și Era una dintre cele mai controversate vedete, dar a dispărut din ochii publicului. Și-a schimbat complet viața, iar acum a anunțat că se mărită

Citește și:

Cum își crește Daniela Gyorfi fata: ”Să nu ajungă la mâna bărbatului!” Pasiunea neobișnuită a Mariei: ”Am crezut că e moft”

7 ani de la moartea lui Radu Beligan. Mesajul tulburător al fiicei sale, actrița Lamia Beligan