Artista se pare că se pricepe la toată. Are o voce de invidiat și o carieră de succes, iar acum face furori și în filme. S-a bucurat de succes cu rolul din „A star is born”, iar acum joacă în „House of Gucci” alături de nume uriașe precum Al Pacino, Jared Leto sau Salma Hayek.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Acum Gaga le-a pregătit fanilor încă o surpriză. Aceasta a pozat nud. Ea va apărea în luna decembrie, atât pe coperta Vogue din Marea Britanie, cât și pe cea din Italia. Artista a postat pe contul de Instagram câteva imagini spectaculoase de la ședința foto realizată de Steven Meisel.

Pentru pictorial din Vogue, Lady Gaga a fost fotografiată în opt ipostaze inedite, dintre care una nud.Imaginea a adunat peste 2 milioane de like-uri în mai puțin de 15 ore și sute de comentarii.

“Ești regina lumii!”, “Iconic mama”, “Te iubim!”, “Ești atât de frumoasă!”, “Nu eram pregătit pentru asta.. Lasă-mă să respir!”, “Ești perfectă!”, “Incredibilă!”, i-au scris fanii artistei.

Filmul „House of Gucci”, bazat pe fapte reale, este inspirat de povestea șocantă a familiei din spatele casei de modă italiene Gucci. Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, după ce a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a executat 18 ani de închisoare, primind porecla Black Widow, înainte de a fi eliberată în 2016.

Lady Gaga a oficializat relatia cu noul ei iubit

În interviul oferit celor de la Vogue, Lady Gaga a povestit că a avut nevoie de 9 luni pentru a-și perfecționa accentul italian, scrie Page Six.

“Au trecut trei ani de când am început să lucrez la personaj. O să fiu sinceră: Am trăit ca Reggiani un an și jumătate. Și am vorbit cu accent italian timp de nouă luni”, a povestit Gaga.