Artista în vârstă de 30 de ani le-a spus fanilor, într-un concert susținut miercuri: ”În urmă cu patru ani, mi s-a spus că nu pot avea copii. Și e OK, voi avea copii, aveți încredere în mine! Când medicul mi-a spus, reacția mea a fost <>.

Nu vă spun asta pentru a obține simpatia voastră. Sunt una dintre milioanele de femei și de bărbați care trec prin asta și care vor trece prin asta și nu poate deveni ceva care să ne definească”, a spus, motivațional, cântăreața.

Momentul de disperare prin care ea însăși a trecut s-a transformat în inspirație artistică, așa cum se întâmplă adesea. Artista a vrut să le arate celor care trec prin momente similare sau celor care au pierdut un copil că nu sunt singuri, că sunt mulți, mult mai mulți decât cred, în situația lor.

Chiar a rostit, de pe scenă: ”Așa că, dacă ați trăit așa ceva sau ați văzut pe cineva trecând prin asta, sau dacă ați pierdut un copil, atunci să știți că nu sunteți singuri cu durerea voastră”.

Channing Tatum a confirmat relația cu Jessie J

După show-ul plin de emoție, actorul Channing Tatum, tată al unei fetițe, alături de fosta lui soție, Jenna Dewan, nu s-a putut abține și a scris pe o rețea de socializare: ”Această femeie tocmai și-a pus sufletul pe tavă la Royal Albert Hall (locul unde a avut loc concertul – n. red.). Cine a fost acolo a fost martorul unui moment cu totul special. Uau!”.

Mesajul actorului de 38 de ani, despre care până acum doar se zvonea că are o relație cu Jessie J, este, practic, și o confirmare că cei doi formează un cuplu, prima de acest fel.

Vezi și Channing Tatum se desparte de soție! Formau unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri de la Hollywood

Citește și: