”Iat-o pe cea mai tânără membră a familiei Bieber, sora mea, Bay Bieber”, a scris el pe Instagram, postând și o fotografie cu bebelușul, care pare că zâmbește.

Meet the newest bieber, my little sister BAY BIEBER

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber mai un frate și o soră, Jazmyn, de 9 ani, și Jaxon, de 8 ani, ambii fiind copiii tatălui său, după despărțirea de mama sa, Pattie Mallette. Ambii provin din mariajul cu Erin Wagner, terminat între timp. În prezent, tatăl lui Justin Bieber, Jeremy, este căsătorit cu Chelsey, de 30 de ani, mama micuței Bay.

Cei doi s-au căsătorit în februarie, în Jamaica, la nunta lor (la care a patricipat inclusiv Selena Gomez) totul fiind roz. Câteva zile mai târziu, mireasa a anunțat că este însărcinată.

Când presa a scris că tatăl lui Justin Bieber este genul de tată absent, artistul l-a apărat, spunând că nu e adevărat, că weekendurile și zilele de miercuri întotdeauna le-a petrecut cu el.

Vezi și Macaulay Culkin trebuia să joace într-unul dintre cele mai iubite seriale ale momentului, dar a refuzat. ”O să fac niște bebeluși asiatici!”

Citește și: