Deși are 49 de ani, iar în septembrie va schimba prefixul, Catherine Zeta Jones, soția actorului Michael Douglas, pare să înflorească. Stilul ei a avut doar de câștigat în ultimii ani, iar chipul ei a rămas la fel de proaspăt.

Într-o serie de fotografii publicate recent pe contul său de Instagram, actrița arată fabulos, părând cu peste 20 de ani mai tânără. Asta, deși are doi copii deja mari: o adolescentă și un băiat care a început deja facultatea.

Actrița cu origini galeze este și femeie de afaceri, ea fiind implicată în designul interior. Multe dintre piesele lansate pe piață se regăsesc și în propria casă, acestea oglindind stilul lui Catherine.

În fotografiile postate pe rețeaua de socializare se poate vedea că actrița preferă culorile calde, neutre: albul, cremul, rozul pal, dar și nuanțele naturale de lemn.

Catherine Zeta Jones va implini 50 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Chiar dacă piesele și întregul cadu în care actrița s-a pozat este unul spectaculos, fanii nu își pot lua ochii de la Catherine. Mai cu seamă picioarele sale lungi, puse în evidență de rochia dantelată scurtă și de pantofii cu toc înalt, atrag atenția. Fanii o laudă, pe bună dreptate, că și-a păstrat nu doar frumusețea, cât și naturalețea. Nu se știe dacă actrița s-a lăsat sau nu pe mâna chirurgilor plasticieni, dar dacă a făcut-o rezultatul este unul foarte natural, imperceptibil.

Vezi și De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Citește și: