Demi Moore și-a lansat recent memoriile, iar volumul Inside Out vine cu detalii absolut șocante.

N-ai crede că o actriță atât de frumoasă, talentată, cu zâmbetul mereu pe buze, mama a trei fete foarte reușite, ascunde așa un trecut. Însă e adevărat, a povestit Demi Moore, cea care a fost căsătorită atât cu Bruce Willis, cât și cu mult mai tânărul Ashton Kutcher.

Invitată recent într-o emisiune, actrița în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că a crescut cu doi părinți alcoolici. Avea să afle că tatăl său sau cel căruia îi spunea tată, nici nu îi era rudă. A plecat în cele din urmă.

De la 12 ani ea a avut grijă de mama sa

A urmat un alt tată vitreg, Danny Guynes, care în 1980 s-a sinucis, iar de la vârsta de 12 de ani ea a fost cea care a avut grijă de mama sa. ”Copilăria se sfârșise”, povestește ea. 

Demi își amintește cum, la un moment dat, a scos din gura mamei sale pastilele pe care le înghițise, pentru a se sinucide. Nu a fost singura oară când a avut o astfel de tentativă.

A crescut înconjurată de alcool, scandal, infidelitățim, mutându-se de 30 de ori. Demi își amintește că mama ei obișnuia să o ia în baruri, pentru a atrage bărbați. La un moment dat, când avea 15 ani, după o astfel de seară, în casă a găsit un bărbat care avea cheile apartamentului lor. Un bărbat mai în vârstă. ”A fost viol”, spune Demi acum.

Mai mult acesta a și întrebat-o cum se simte să știe că a fost vândută pentru sex pentru 500 de dolari.

Întrebată dacă așa s-a simțit, dacă asta crede că s-a întâmplat, actrița răspunde că în sufletul ei crede, speră că ”nu”. Dar mama ei tot i-a facilitat contactul bărbatului cu ea și tot a pus-o într-o situație periculoasă.

Cele două au rupt legătura o vreme. S-au împăcat chiar înainte de moartea mamei sale, în 1998.

Vezi și Demi Moore, dezvăluiri din așternuturi, de când era căsătorită cu Ashton Kutcher. Ce i-a făcut actorul

Citește și: