Aflat la începutul adolescenței și pentru marcarea acestui prag, prințul primea din partea mamei sale un tort pe care să și-l amintească o viață. Un tort pe care apăreau doi sâni. O surpriză deopotrivă nesperată de prinț, dar și una stânjenitoare, mai cu seamă că era prezentă destulă lume.

Mai mult, ca să fie tacâmul complet, Lady Di le-a invitat și pe cele trei ”grații” ale momentului, modelele Claudia Schiffer, Christy Turlington și Naomi Campbell. William, care nu avea habar de ce-l așteaptă, a fost surprins astfel când a venit de la școală. E genul de surpriză pe care nu o va uita niciodată.

”Îmi amintesc foarte bine acea zi, pentru că prințesa spunea că urmau să vină modelele”, povestește fostul bucătar al Dianei, Darren McGrady. ”Eram super încântat pentru că voiam și eu să le întâlnesc, dar n-am avut șansa”, a mai spus acesta.

De emoție, William a condundat-o pe Claudia Schiffer cu Cindy Crawford

Apoi, a urmat un interviu cu William, pentru televiziunea ITV, în care prințul s-a cam bâlbâit de emoție. Întrebat fiind cum a fost de ziua lui, acesta a spus că l-a vizitat Cindy Crawford, dar în realitate se referea la Claudia Schiffer. Lesne de înțeles starea sa de confuzie!

”Am venit la muncă în dimineața aceea și, când am deschis ușa frigiderului, m-am trezit față în față cu cea mai mare pereche de sâni pe care o văzusem vreodată. Prințesa comandase un tort în formă de sâni pentru ziua lui William.

Mi-aș fi dorit să-l fotografiez! Nu știam nimic despre această surpriză și m-am gândit: <>. L-am întrebat pe majordom: <>. Și el mi-a răspuns că prințesa l-a comandat pentru ziua lui William”, își amintește fostul bucătar al prințesei Diana.

”Prințesa adora să facă farse, dar în cel mai frumos mod, indiferent că era vorba despre o glumă riscantă, fără perdea. Cât despre William, era roșu la față”, își mai amintește fostul angajat de la palat.

Lady Di era îngrozitoare la bucătărie

Darren a lucrat pentru Lady Di timp de 4 ani, la Palatul Kensington, până la moartea acesteia. Potrivit acestuia, mama prinților William și Harry gătea ”îngrozitor”. ”Nu putea să gătească, era o bucătăreasă îngrozitoare, chiar era”, își amintește el.

”De fapt, îi lăsam mâncare pentru când eram liber. Lucram de luni până vineri și lăsam mâncare la frigider pentru weekend, cum ar fi ardei umpluți, îi plăceau la nebunie la prânz, în weekend”, mai spune bucătarul. Pe casoletă îi punea și un bilețel, pe care scria un număr. Era numărul pe care trebuia să apese prințesa atunci când introducea casoleta la cuptorul cu microunde. ”Atât de îngrozitoare era în ceea ce privește bucătăria! Când băieții erau acasă, stăteam acolo și găteam și weekend-urile, însă când era doar prințesa, eram liber în weekend și îi lăsam mâncare gătită”, a mai spus bucătarul.

Vezi și Motivul neașteptat pentru care prințesa Diana purta două ceasuri

Citește și: