Ar fi trebuit să fie divorțată, dar, în realitate, Magda Catone, în vârstă de 65 de ani, este văduva lui Șerban Ionescu. Actrița a explicat recent de ce stau lucrurile astfel, deși ar fi trebuit să divorțeze, cu ani în urmă.

Una dintre întrebările adresate în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, a făcut referire la relația ei longevivă cu actorul Șerban Ionescu. Denise Rifai i-a adresat o întrebare cu privire adevăratul motiv pentru care Magda Catone și-ar fi dorit divorțul de Șerban Ionescu. Iată care este răspunsul la întrebarea roșie ,,De ce ați vrut să divorțați de Șerban Ionescu?”.

Un divorț ca un duș rece

Realitatea e că nu și-a dorit niciodată divorțul, ci a vrut dar să-l scuture, să-l trezească pe fostul partener de viață.

„Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește și se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez.

Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac.

După aia, povestea s-a nuanțat, probabil că lucrurile nu au primit totdeauna aceeași monedă – pleci la luptă și nu știi cum și ce, vorbim acum în termeni de duritate, nu știi ce armament să folosești. Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă.

Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință să îl zdruncine și să îl facă să fie cine a fost până atunci.”, a răspuns Magda Catone, conform Kanal D.

Zis și făcut. A depus actele pentru divorț, dar nu au mai apucat să primească dentința, pentru că actorul, fost coleg de scenă cu ea, a murit.

Magda-Catone-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Șerban Ionescu și Magda Catone s-au căsătorit în 1983

Șerban Ionescu și Magda Catone s-au căsătorit în anul 1983, apropiindu-se prin prisma pasiunii lor comune, teatrul. Băiatul lor, Carol, s-a născut în 1997 și el este cel care o împlinește în prezent pe actriță.

Marele actor s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani. În august 2012, Şerban Ionescu fusese diagnosticat cu borelioză (o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe), însă în Germania, unde fusese pentru multe tratamente, primise diagnosticul de scleroză amiotrofică.

Avocatul actorului a declarat atunci că era vorba despre o boală incurabilă. „A fost la patru clinici în Germania și a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică. Boala este incurabilă, nu exista un tratament”, spunea, la vremea aceea, avocatul Cătălin Dancu, citat de Știrile PRO TV.

serban-ionescu-si-fiul-sau-carolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Magda Catone: „Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol”

Actrița a mărturisit că rar își visează soțul plecat. Spune sincer că nu știe dacă îi e dor de el.

„Ziceam că nu-l visez, decât rar și așa se întâmplă, nu știu, câteodată aproape în preajma zilei lui, să zicem, la Sărbători. Ultima dată l-am visat îmbrăcat într-un pulover roșu și oferindu-ne nouă un fagure de miere și m-am trezit foarte bucuroasă, știi.

Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol și cum spuneam este o prelungire a lui Șerban”, a mai spus Magda Catone în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi și La 63 de ani, Magda Catone este studentă. Iată ce studiază actrița, la 10 ani de când a rămas văduvă

Citește și:

Cum își crește fetele Gabriela Cristea. Ce greșeli din copilăria ei încearcă să nu repete. Unde greșesc părinții din ziua de azi

Cum își ferește de răceală Anca Serea copiii, prin metode naturiste. Uleiul de pește e vedetă în casa ei, dar nu numai!