Starul a putut fi urmărit  în „Maria Mercedes”, „Marimar”, „Sărmana Maria”, „Esmeralda”, „Amor Real”, „Uzurpadoarea” , „Stăpâna” si multe altele, în care femeile îl urmăreau cu sufletul la gură și suspinau de câte ori îl vedea.  El a jucat alături de cele mai frumoase şi mai talentate actrițe precum Thalía, Lucero, Edith Gonzalez, Angelica Riveram  Adela Noriega, Aracely Arambula, Susana Gonzalez, Leticia Calderon, Silvia Navarro şi Gabriela Spanic, reușind să facă și cuceriri pe bandă rulantă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

S-a iubit cu Thalia și cu Gabriela Spanic

Primul lui rol principal într-o telenovelă,  a fost în „Maria Mercedes”,urmând apoi „Marimar” și „Sărmana Maria”, toate alături de frumoasa Thalia. Chimia dintre cei doi a fost atât de puternică încât ei  au trăit o frumoasă poveste de dragoste și în viața reală. Succesul acestei trilogi i-a adus apoi numeroase oferte. După relația cu Thalia, Fernando a avut o aventură și cu Gabriela Spanic, dar și cu cu Aracely Arambula, partenera sa din „Îmbrăţişări pătimaşe” (2000) şi cu Blanca Soto, cu care a făcut pereche în „Îţi ordon să mă iubeşti” (2012).

 

Fernando Colunga este considerat unul dintre cei mai buni actori mexicani, reușind astfel să-și construiască o adevărată avere, iar succesul lui este cu atât mai uimitor, cu cât starul a devenit actor din întâmplare. Totul a pornit după ce a jucat ca dublură într-un film. Deși s-a pregătit să urmeze cariera tatălui său și să devină inginer, Colunga s-a îndragostit de cinematografie, în 1989 când a fost dublura ui Eduardo Yañez întelenovela „Dulce desafio”, în cadrul unor scene cu motociclete, pentru care are o mare pasiune. Talentul lui a fost observat de un producător și de atunci a avut un succes nebun.

Înainte să devină actor, Fernando a schimbat mai multe meserii.  A vândut aparate electronice și a lucrat ca barman. Cu toate acestea, el duce un stil de viață sănătos. Nu consumă alcool și sare, nu fumează şi petrece multe ore la sala de sport. Acest lucru se vede și după felul în care arată. Deși a ajuns la vârsta de 51 de ani, actorul pare că a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe și este neschimbat. Deși, la un moment dat s-a scris despre el că ar fi adeptul operațiilor estetice, Fernando nu a confirmat niciodată acest lucru.

 

Deși mai bine de 20 de ani, Fernando a jucat numai roluri pozitive, în ultima telenovelă în care apare „Pasión y poder”, actorul joacă pentru prima dată rolul unui personaj negativ, fiind un bărbat foarte violent. Mai mult, acesta glumește și spune că practic acesta e debutul lui ca om rău într-un film.  „Sunt încântat că am un rol negativ. Pot să spun că e debutul meu pentru că nu am mai avut un asemenea rol de mai bine de 20 de ani. Sunt fericit că pot să le ofer telespectatorilor ceva diferit”, a declarat Fernando.

 

Citește și: