Oana Lis îi este și i-a fost alături soțului ei, Viorel Lis, mereu, indiferent de situație, chiar dacă, la început, nimeni nu le dădea prea multe șanse. Ce a mărturisit blondina că este dispusă să facă doar pentru a-l vedea pe fostul primar cu zâmbetul pe buze e aproape incredibil.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Lis a mărturisit că face tot posibilul să-i facă soțului ei, în vârstă de 78 de ani, zilele mai plăcute.

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări. Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1.

Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori”, a mărturisit Oana Lis.

Vedeta susține că ar fi de acord inclusiv să-l lase pe Viorel Lis alături de alte femei, dacă acest lucru îi va aduce fericire în suflet. Oana Lis a dovedit că îi este alături fostului primar și la greu, nu doar la bine.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie… Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie.

Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a adăugat vedeta, mai în glumă, mai în serios. Cei doi trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de una dintre cele mai apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc.

Vezi și Primele declarații ale lui Viorel Lis, după infarct: ”Eram sigur că n-o să mai văd casa și pe Oana”

Citește și:

Moment adorabil între Kate Middleton și prințesa Charlotte la slujba de comemorare a Prințului Philip

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme: ”Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!”