Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din cauza episoadelor violente dintre ei și nu doar verbale, ci și fizice.

Aceasta a recunoscut că a luat bătaie de la fostul soț și nu doar o dată.

Adriana Bahmuțeanu a povestit că primul episod violent dintre ea și Silviu Prigoană a avut loc în luna de miere, atunci când, din cauza unei discuții în contradictoriu, care a început la masă, a fost lovită.

Ulterior, s-a tot vorbit despre un plici cu care se băteau, iar Adriana Bahmuțeanu a lămurit și aceste zvonuri, care s-au dovedit a fi reale.

„Dar Dumnezeu mai știe (de câte ori a fost lovită cu pliciul – n. red.). De foarte multe ori!

Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană, fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște, aveam foarte multe pliciuri de muște în casă și hârtie din aia, ca la țară, pe care să se lipească muștele.

Zicea că e toxic să dai cu spray din ăla, că îți intră chimicalele în nas și că nu e ok. Și, pentru că aveam pe toate fotoliile, mesele, câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la omor, la încăierat.

Evident că ne-am bătut cu pliciurile! Da, m-a bătut cu pliciul, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el! Ne băteam parte în parte! Dar nu mai vreau să vorbesc despre lucrurile astea”, a spus Adriana Bahmuțeanu în emsiunea de la Kanal D.

Silviu Prigoană îi dă replica Adrianei Bahmuțeanu, legat de mariajul lor: ”Mă bucur să sunt dominator, am aflat o informație care îmi lipsea din CV”

Adriana Bahmuțeanu, sfat pentru femei

Deoarece a trecut de mai multe ori prin astfel de situații, Adriana Bahmuțeanu le îndeamnă pe femeile care sunt în situații similare să nu accepte astfel de comportamente din partea bărbaților și să se despartă de ei imediat.

„Este urât, este urât ce se întâmplă și poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: ca oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele, cu cățelul sau cu copiii după ea și, pe urmă, să se întoarcă.

Se întâmplă în foarte multe familii la care nu se ajunge până la tribunal. Tribunalul e, așa, sperietoarea, ultima soluție. Dar oamenii se ceartă și se împacă și asta este ceea ce se numește o relație toxică.

Nu recomand nimănui să stea așa. Dacă sunt episoade din astea, eu, cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă umilească nimeni, să mă jignească nimeni, să mă bată nimeni, să îmi spună cineva, pe un ton răstit, «Ieși afară, că asta e casa mea și nu e a ta!»”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

„Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios”

Chiar dacă știa și pe atunci că relația este una foarte toxică, Adriana Bahmuțeanu mărturisește faptul că nu reușea nicicum să pună punct. În final, vedeta a ales să facă această schimbare radicală pentru copiii ei.

„A fost dragostea la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul.

A fost o relație elastică. În momentul în care ne iubeam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam cu patimă.

Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană”, a continuat ea.

Silviu Prigoană nu și-a dorit să divorțeze

Totuși, Silviu Prigoană nu a fost de aceeași părere, povestește aceasta. Bărbatul și-ar fi dorit să o aibă în continuare alături pe Adriana Bahmuțeanu ca mamă a copiilor, dar și ca soție. 

„El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-merci și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9!

Până la urmă am făcut pasul cel mare și mi-au trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de reconstruit la propria persoană, unde am greșit.

Am greșit în foarte multe privințe. De exemplu, am fost foarte tolerantă, i-am tolerat foarte multe lucruri lui Silviu Prigoană, de dragul de a păstra căsnicia. I-am tolerat amante, amantlâcuri, jigniri, umilințe. Până când am zis: gata, stop, eu nu mai pot!”, a mai mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi și Puțină lume știe că Adriana Bahmuțeanu a mai avut un soț. A trecut prin iad cu el: ”Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!”. Avea doar 19 ani…

Citește și:

Mihai Bendeac revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat acesta, după ce a plecat de la Antena 1

Scandal uriaș în trupa A.S.I.A. Irina Nicolae nu a fost invitată la concertul aniversar: „Am avut un șoc. Mi se pare degradant și înjositor”