Toată lumea observase că a slăbit, dar nimeni nu știa câte kilograme. Recent s-a aflat că e vorba despre peste 22 de kilograme. Iar schimbarea e fabuloasă, după cum se vede într-o fotografie postată chiar de Gordon Ramsey pe Instagram. Și mult aplaudată de fani, care s-au întrecut în a-l felicita pe rețeaua de socializare.

Iron Chef to Ironman for @greatormondst #teamramsay London Triathlon can’t wait ! Great way to shake off jet lag…. good luck and congrats to all athletes and a BIG THANK YOU to all the volunteers & sponsors couldn’t do it with out you ! @will_usher_precision_coach @iamspecialized_tri @huubdesign @_jackrams3y_ @megan__ramsay

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Celebrul bucătar, în vârstă de 51 de ani, originar din Marea Britanie, tocmai s-a întors din vacanța petrecută în SUA, unde a fost împreună cu familia – soția și patru copii. A revenit repede în țară, pentru că în weekend a participat alături de doi dintre copiii săi la un triatlon (competiție care însumează trei probe).

Prin urmare, tocmai am aflat și cum se obține un astfel de corp: dietă și sport, mult sport. Rezultatele apar, indiferent de vârstă.

Cum a slăbit Gordon Ramsay

Cât privește dieta, celebrul bucătar a dezvăluit ce a funcționat în cazul său: renunțarea la lapte și brânză. Le-a înlocuit cu lapte de migdale, pe care îl consuma dimineața.

Apoi, a consumat multă apă, mai ales înainte de masă. Întotdeauna câteva pahare înainte de a mânca.

Și-a permis, din când în când, și mici trișări, constând în ciocolată consumată după antrenament.

Vezi și Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

Citește și: